Welkom

Wat fijn dat u gebruik wilt maken van de Bron voor het organiseren van een dienst. We willen u graag helpen met het regelen van de technische zaken door middel van dit formulier. We vragen u om zoveel mogelijk vragen in te vullen. Vragen waarop u het antwoord (nog) niet weet, mag u leeg laten. Neem gerust contact met ons op via techniek[at]debroneindhoven.nl voor hulp bij het invullen van dit formulier.

Let op: Dit formulier is geen bevestiging dat de zaal van de Bron voor u gereserveerd wordt. U kunt met dit formulier alleen de techniek voor de zaal regelen. U dient uiterlijk 2 (maar liefst 3) maanden voor aanvang van de dienst de techniek aan te vragen. U weet dan zeker dat er iemand beschikbaar zal zijn. Voor reserveringen na die tijd worden geen beloften gedaan. Vergeet niet het gebouw te reserveren via activiteiten[at]debroneindhoven.nl. Mocht u dat al gedaan hebben, hoeft u dat natuurlijk niet nog een keer te doen.

Als u op Start nieuwe aanvraag klikt of wanneer u inlogt en dan een aanvraag doet, gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die hier te vinden zijn.

Heeft u ooit al een aanvraag gedaan? Of bent u een medewerker van het techniekteam van de Bron? Log dan rechts in met uw emailadres en het wachtwoord dat u van ons ontvangen hebt. Ook wanneer u nu een nieuwe aanvraag wilt doen, vragen we u toch in te loggen. We kunnen dan een aantal gegevens alvast voor u invullen.

Dit is het vernieuwde technieksysteem van de techniekplanning van de Bron. Het is mogelijk dat er nog "bugs" of fouten in het systeem zitten. Neem gerust contact met ons op indien u een mogelijke fout tegenkomt.

Start nieuwe aanvraag

Login